Opdateret design og udstyr til Audi A6 og A7

Audi A6 og Audi A7 og deres tilhørende S-modeller ruller nu ind i modelår 2024 med et opdateret og eksklusivt look. Ud over designelementer på fronten og på bagenden får modellerne i direktørklassen også nye farver både indvendigt og udvendigt, nye fælgdesign og et opgraderet standardudstyr, der inkluderer Assistentpakke Tour.

Skarpere eksteriør med nyt singleframe-design
På A6 Limousine og Avant kan kunderne vælge mellem udstyrsvarianterne Prestige og S line og for A7 Sportback S line Edition. Hver udstyrslinje er kendetegnet ved selvstændige designelementer på fronten og på bagenden. En singleframe med sekskantet bikube-struktur er et nyt markant element på bilens front.

Med Prestige udstyrsversionen, der kun fås til A6, er kølergitteret udført i mørk krom, fronten adskiller sig med luftindtag i siderne, og bagenden med en diffusor i nyt dynamisk design med et pynteelement i farven selenitsølv. Derudover omfatter Prestige sportslige 18” fælge.

På S line-udstyrsvarianten er den ny singleframe forsynet med indlæg i krom. På A6 har hækdiffusoren fået nyt design, hvor pynteelementet på diffusoren er udført i platingrå på A6 og i krom på A7. Derudover omfatter S line-eksteriøret på Audi A6 nyudformede luftindtag i frontens sider i mat sort med indlæg i platinumgrå, bredere sidepanellister, 19” fælge og en sportsundervogn. S line-udstyrsvarianten inkluderer også S line-interiørpakken, der fortsat bl.a. indeholder sportslæderrat med multifunktion og skiftekontakter forsynet med kontrastsyninger og i perforeret læder, samt fodstøtte og pedaler udført i rustfrit stål. S line-interiørpakken omfatter derudover bl.a. sædeindtræk i en kombination af stof og læder i Audi A6 og Dinamica mikrofiber i Audi A7.

Audi S6 og Audi S7 får en singleframe med indlæg i aluminiumslook og fremhævede luftindtag i frontens sider. På Audi S6 er de udført i mat sort, og på Audi S7 i mat mørk krom. Frontspoileren er på begge modeller lakeret i farven selenitsølv.

Nye farver og materialer indvendigt og udvendigt
Til Audi A6 og A7 og deres S-modeller kan man nu vælge mellem i alt 12 forskellige lakfarver. For første gang fås A6 og A7 i farverne Arconahvid og Madeirabrun metallak. Til S-modellerne og S line-udstyrsvarianterne fås Grenadinerød metallak og Ascariblå metallak som nye farver. Til dekorindlæggene i kabinen kan man vælge mellem i alt otte forskellige varianter. Nyhederne er træindlæg i oliventræ og vulkangråt asketræ, samt indlæg betrukket med Dinamica mikrofiber.

Mørkere sportsfælge
For at efterkomme den store efterspørgsel efter mørke fælge er fælgprogrammet til Audi A6 og Audi A7 blevet revideret grundlæggende, så over halvdelen nu består af denne type fælge.

Opgraderet standardudstyr
Audi virtual cockpit er nu en del af standardudstyret. Det komplet digitale kombiinstrument har et diagonalmål på 12,3” og en full-HD-opløsning på 1.920 x 720 pixels. Bilens fører kan betjene det via multifunktionsrattet, og i den forbindelse kan man vælge mellem de forskellige typer af visninger.

Assistentpakke Tour er nu standard på A6 og indeholder bl.a. adaptiv kørselsassistent (adaptiv hastighedsassistent og vognbaneføringsassistent), effektivitetsassistent, undvigeassistent og drejeassistent.

Modeludbud af Audi A6 og A7
I Danmark tilbydes Audi A6 både i effektive diesel-varianter og plug-in hybrid-varianter. A6 tilbydes både som Limousine og Avant i udstyrsvarianterne Prestige og S line. A6 allroad quattro tilbydes eksklusivt med en raffineret V6 dieselmotor.

A7 Sportback tilbydes i Danmark eksklusivt som plug-in hybrid i udstyrsvarianten S line Edition, der allerede som standard inkluderer en lang række avancerede udstyrsoptioner.

Programmet inkluderer også de sportslige S6 og S7 samt de højtydende topmodeller RS 6 og RS 7.

Prisen på A6 Limousine 40 TDI starter fra 719.990 kr., mens den i plug-in hybrid-udgaven, A6 Limousine 50 TFSI e quattro, starter allerede fra 639.990 kr. Prisen på A7 Sportback 50 TFSI e quattro i den yderst veludstyrede S line Edition starter fra 809.990 kr.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk